De Stichting Zorg en Zelfdoding nodigt u van harte uit voor deelname aan de jaarlijkse bijeenkomst in Zaandijk, met als thema "Ieder verhaal telt - Zorg om nabestaanden".

Wanneer iemand besloten heeft om uit het leven te stappen, blijven familie, vrienden en andere naasten veelal ontredderd en vol onbeantwoorde vragen achter. We zien vaak dat hun omgeving niet goed raad weet hoe om te gaan met het verdriet van de achtergeblevenen. Gelukkig weten we allang dat praten in een geborgen omgeving belangrijk is en gelukkig wordt daar steeds meer aandacht aan gegeven.

De ondersteuning kan echter nog sterk worden verbeterd en hoe, dat is het onderwerp van de themamiddag “Ieder verhaal telt – Zorg om nabestaanden” die gehouden wordt in De ontmoeting in Zaandijk. Er zijn boeiende gasten uitgenodigd die ervaring hebben op het gebied van deze specifieke ondersteuning die (via wetenschappelijk onderzoek) tot nieuwe inzichten zijn gekomen. Daaruit blijkt eens te meer dat ieder verhaal telt en als dat gehoord wordt dat het nabestaanden een hart onder de riem steekt en moed geeft om verder te gaan.

De Locatie voor deze middag is het kerkgebouw De Ontmoeting, Parklaan 1, 1544 AK Zaandijk. Meer informatie: www.zorgenzelfdoding.nl

Vanwege corona zal de organisatie zich houden aan de dan geldende maatregelen. Het verzoek is dan ook daarmee rekening te houden. Mocht u twijfelen over uw aanwezigheid in de kerk, kunt u de bijeenkomst ook online volgen.

Persoonlijke deelname
Wilt u in de kerk aanwezig zijn dan kunt u zich hiervoor aanmelden op basis van eerste beschikbaarheid van een plaats, op het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De kosten voor deelname zijn dan € 15,00 per persoon en de betaalwijze vindt u terug op de hier bijgaande uitnodiging.

Online deelname
Wilt u het symposium online bijwonen dan kunt u zich ook hiervoor aanmelden op het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Er zijn dan voor u geen kosten van deelname aan verbonden. Een vrijwillige bijdrage is echter zeker welkom. U krijgt enkele dagen vooraf een link toegestuurd waarmee u het symposium kunt bijwonen.