Luisterend oor in verbinding 
De stichting ‘Landelijk Steunpunt Verlies’ biedt een luisterend oor bij individuele begeleiding en virtuele nabestaandengroepen in Corona tijd.

 

Individuele digitale begeleiding

Bent u een nabestaande in Corona tijd? Dan kunt u tot 31 december dit jaar gratis gebruikmaken van 2 gesprekken van 45 minuten met een professionele Rouw- en verliesbegeleider. In die gesprekken bieden wij een luisterend oor en ondersteuning. Daarmee halen wij uw dierbare niet terug en kunnen wij de rouw niet oplossen. Wel kunnen wij u helpen om het verlies te dragen. 

 

Neem contact op met Margreeth van den Oord. Of ga naar www.innatepower.live

Telefoonnummer 06-295 66 691, Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Virtuele Corona nabestaandengroepen

Nabestaanden in Corona tijd kunnen gratis deelnemen aan 6 Zoomsessies (iedere week één sessie) die begeleid worden door een professionele Rouw- en verliesbegeleider.

De virtuele Corona nabestaandengroep bestaat uit maximaal 6 personen, duurt 1,5 uur en heeft de volgende vaste indeling:

  • Hoe is het met u (6 personen delen hun verhaal)
  • Rouweducatie
  • Mindfulness
  • Afsluiting met een gedicht

 

Neem contact op met Margreeth van den Oord. Of ga naar www.innatepower.live 

Telefoonnummer 06-29566691, Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.