Zondagmiddag 29 mei Met muziek van Meike Veenhoven, piano en zang

Café TrösT is een warme ontmoetingsplaats voor hen die een dierbare zijn verloren.


In samenwerking met Humanitas organiseert Café TrösT op 29 mei een middag die in het teken zal staan van rouw na zelfdoding. Nabestaan na zelfdoding……hoe doe je dat? Wat kom je allemaal tegen? Deze middag staan we daar in Café TrösT bij stil. Achterblijven na zelfdoding betekent vaak ook achterblijven met veel vragen. Horen dat andere nabestaanden net als jij bezig zijn met ‘het waarom’ en de ‘had-ik-maars’, kan steun en troost bieden bij deze rouwreis. Het delen van je verdriet, gemis, twijfels, schuldgevoelens, schaamte, onmacht over de situatie; het is fijn om daar met elkaar over te kunnen praten.

Je kunt luisteren naar een ervaringsverhaal. Er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te spreken en er is ruimte voor jouw verhaal. Ook zullen Renée Lommen en Sylvia van Dort (Humanitas) informatie geven over de lotgenotengroep Nabestaanden na Zelfdoding die in september van start zal gaan. Contact met lotgenoten kan helpen bij het verder leven met je verlies.


waar :            Café Averechts | :Toegang gratis | Lijsterstraat 49 | Utrecht
van/tot :        Open vanaf 15.00 uur (tot 17.00 uur)
wanneer :      Zondag 29 mei en verder iedere laatste zondag van de maand
programma : Nabestaan na zelfdoding en livemuziek van Meike Veenhoven : www.meikeveenhoven.nl
info :              via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: Moniek Jansen 06 10369371 

facebook : www.facebook.com/trost.activiteiten
Voor meer informatie over de lotgenotengroep nabestaanden na zelfdoding, kunt u contact opnemen met: Sylvia van Dort en Renée Lommen.

Steun bij Rouw Humanitas, Afdeling Utrecht.
Christiaan Krammlaan 2, 3571 AX Utrecht
tel: 030 2524030 Mobiel 06 35130448
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.humanitasutrecht.nl