Heb je regelmatig te maken met mensen die te maken hebben met verlies? Dan is dit bijzondere event bij uitstek iets voor jou! Een dag vol informatie en praktische workshops.

Je leert alles over integrale verliesverwerking, ervaart hoe kleur op verschillende manieren kan helpen bij de omgang met verlies en je gaat aan de slag in een workshop waar je letterlijk jouw verlies op een positieve manier meeneemt in jouw toekomst.

Wil je gezond omgaan met verlies en anderen hiermee helpen, dan is dit event zeker een aanbeveling waard. De dag is bedoeld voor coaches, counselors, therapeuten en anderen die mensen begeleiden bij vraagstukken rond verlies en rouw. Tijdens de inspiratiedag komen vier verschillende coaching methodes aan bod die laten zien hoe je met het inzetten van kleur het rouwproces van een client kunt ondersteunen.

Je maakt kennis met de integrale verliesverwerking en leert hoe Colournostics, Sqribox en Colour Comfort effectief ingezet kunnen worden bij rouw- en verliesbegeleiding. Het is een praktische dag, dus je gaat zelf aan de slag onder deskundige begeleiding.

De dag die plaatsvindt bij LaPlace De Meern, Meerndijk 59, 3454 HP Utrecht start 19 november aanstaande om 9.00 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten met een borrel.

Aanmelden kan nog via deze link.